Sgn Soleitind

(0 st omdömen)
Freerideorienterade topptursskidor för dig som letar efter stabilitet och fart i ett lättviktigt paket.
1. Välj Färg
  • Snow Storm Grey

2. Välj Storlek
3. Antal
Lagerstatus: I lager
10999 kr
Handla nu
Betala i januari
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
Freerideorienterade topptursskidor för dig som letar efter stabilitet och fart i ett lättviktigt paket.
Funktionalitet
SGN Soleitind är en lättviktig topptursskida, som inte kompromissar med freerideprestanda och flyt i snön - perfekt för dig som letar efter stabilitet och fart i ett lättviktigt paket. De freerideorienterade topptursskidorna är inspirerade av Soleitind, en av topparna i den norska bergskedjan Hurrungane, där skidåkare utmanar sig själva med branta stup, långa, ytliga couloirs och stora öppna ytor. Skidorna har en sandwich-konstruktion som levererar exceptionell kraftöverföring och vridstyvhet i ett slitstarkt, hållbart paket, med en slitstark P-tex 5920-bas som är utrustad för alla förhållanden, särskilt för den torra snön mitt i vintern. Den kolfiberförstärkta träkärnan av paulownia gör skidan lättare än en kärna som tillverkas helt av trä, samtidigt som träets egenskaper bibehålls. Dessutom har skidorna ett repfritt toppmaterial som tål det mesta du utsätter dina skidor för, med ett mönster som förhindrar att snö fastnar på skidornas ovansidor. Skidornas design bygger på en lång rocker med traditionellt spann, särskilt designad för toppturer och freerideåkning. Skidornas Freestyle Tips har TPU-dämpning som reducerar vibrationer och en lekfull design för åkning i alla terränger, medan deras Touring Tails med anpassade ABS-tails i plast passar alla stighudar och reducerar motstånd från din skinclip under toppturen. Det traditionella spannet ger stabilitet och mångsidighet i alla förhållanden och är oslagbar på hårt packad snö.
 
Den grafiska designen är gjord av Stine Lilloe-Olsen, och avbildar det lynniga vädret i bergskedjan Hurrungane, där du snabbt kan bli överraskad av dåligt väder när du som minst anar det. 
 
Egenskaper:
  • Längd: 175 / 185 cm
  • Vikt (175 / 185): 1590 / 1720 g
  • Tip (175 / 185): 131 / 134 mm
  • Midja (175 / 185): 107 / 109 mm
  • Tail (175 / 185): 123 / 126 mm
  • Svängradie (175 / 185): 18 / 19 m
OBS: Om du vill att bindningen ska vara monterad vid leverans så ange Vikt och ditt sulmått på pjäxan i ett mail till Kundtjänst. Glöm inte ange ditt ordernummer!

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…