Sista chansen att fynda i sommarrean! | Upp till 60% rabatt
Just nu: 10% extra rabatt på nästan allt* | Använd koden: SALEXTRA

Salomon N Qst Lux 92

Lätta och stabila allmountainskidor, som ökar ditt självförtroende i alla snöförhållanden.
1. Välj Färg
Blue Green
2. Välj Storlek
153
161
169
3. Antal
Lätta och stabila allmountainskidor, som ökar ditt självförtroende i alla snöförhållanden.
5500 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Salomon N Qst Lux 92 är en lätt och stabil allmountainskida, som ökar ditt självförtroende oavsett om du åker på hård snö, ger dig på puckelpisten eller susar utför några av de brantaste backarna. Skidorna är designade för att ge mjukare ingång i svängar och lättare växling från kant till kant - särskilt under kortare svängar - medan  skidorna tack vare ett C/FX-förstärkningslager i kolfiber och lin är både kraftfulla och stabila för större trygghet när du åker utför, utan att vikten ökar, samtidigt som skidorna får en förhöjd nivå av stötdämpning och bättre absorbering av vibrationer. Kärnan tillverkas helt av poppelträ, som maximerar livligheten, stabiliteten och kontakten mellan skidan och snön, samtidigt som vibrationer filtreras bort. Den förtroendehöjande stabiliteten kommer från integreringen av Cork Damplifier i spets och bakdel, som möjliggör en hög nivå av vibrationsabsorption och dämpning med ännu lägre vikt, tack vare att kork är 3 gånger så absorberande än Koroyd. Skidorna har även bindningsförstärkning i titan från kant till kant genom hela skidan för maximal kraftöverföring och ökat kantgrepp på hård snö, ett gummilager längs kanterna och skidans viktiga zoner för smidigare åkning och förbättrad snökontakt, ett skikt i titanlaminat som förstärker kantgreppet och ger effektiv energiöverföring, och en fiberförstärkning direkt på kanternas yta och skydd baktill för att öka skidornas hållbarhet, kantgrepp och stöttålighet. 
 
Egenskaper:
  • Profil för Rocker i spetsen: 18%
  • Profil för Rocker i bakre delen: 12%
  • Skidlängd: 153 / 161 / 169 cm
  • Bakdel (153 / 161 / 169): 111 / 112 / 113 mm
  • Midja: 92 mm
  • Spets (153 / 161 / 169): 128 / 129 / 130 mm
  • Svängradie (153 / 161 / 169): 15 / 16 / 17 m
OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…