Bliz Fusion Nordic Light Matt Black, Violet With Blue Multi

(0 st omdömen)
Snygga och lättviktiga sportglasögon som är framtagna för amatör- och elitidrottare som håller på med cykel, skidor och andra krävande multisporter.
Lagerstatus: I lager
899 kr 795 kr
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1475 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Snygga och lättviktiga sportglasögon som är framtagna för amatör- och elitidrottare som håller på med cykel, skidor och andra krävande multisporter.
Funktionalitet
Bliz Fusion Nordic Light Matt Black, Violet With Blue Multi är snygga och lättviktiga sportglasögon som är framtagna för amatör- och elitidrottare som håller på med cykel, skidor och andra krävande multisporter. Sportglasögonen erbjuder en stor, okrossbar cylindrisk lins med ventilation för ett maximalt synfält. Linsen är dessutom avtagbar och kan enkelt bytas ut mot andra linsfärger och filterkategorier (köps separat). Glasögonens skalmar är utrustade med wire core som kan böjas för optimal passform och näsdelen är justerbar för att hitta den bästa komforten. Jawbone-teknologin låter dig anpassa både sikt och utseende, utan Jawbone får du ett maximalt synfält för att njuta av naturen och till eftermiddagens skakiga mountainbiketur kan du välja att ha hel ram på dina glasögon för bästa komfort. Denna modell är anpassad för medelstora ansikten och är valet för dig med höga ambitioner och höga krav. Ett skyddsfodral och en putsduk medföljer.

Linsegenskaper
Fusion Nordic Light är utrustad med Nordic Light™-lins. En högteknologisk lins som avsevärt förstärker kontrasterna och färgerna, vilket innebär att du får en klar och skarp sikt vid sämre ljusförhållanden, exempelvis flatlight. Linsen tar bort blurriga färger mellan det blå och det gröna samt det gröna och de röda våglängderna. Dessa färgöverlapp blockeras av Nordic Light-linsen, vilket resulterar i betydligt högre kontrast och skärpa även under de tuffaste väderförhållanden. Ovanpå det har du inbyggd ventilation för bästa förutsättningar.

Material
Fusion modellen är tillverkad i Grilamid TR90 som är ett högteknologiskt material som garanterar flexibilitet och komfort i både polarkyla och ökenhetta – trots sin exceptionellt låga vikt (ca. 34 g).

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…