20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 

Uswe Pace 6

Lättviktig och praktisk träningsryggsäck med perfekt passform och en volym på 6 liter. 
1. Välj Färg
Black
2. Välj Storlek
L/XL
M/L
S/M
3. Antal
Lättviktig och praktisk träningsryggsäck med perfekt passform och en volym på 6 liter. 
995 kr 746 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Uswe Pace 6 är en lättviktig träningsryggsäck med perfekt passform och med en volym på 6 liter. Denna träningsryggsäck sitter tätt mot kroppen vilket gör den studsfri när du är i rörelse under din aktivitet. Den är även designad för att du enkelt ska kunna komma åt alla fickor och redskap. Ryggsäcken har fästen för stavar på framsidan, säkra blixtlåsfickor, fickor för energi och snacks, mobilficka samt plats för en vätskeblåsa bak och flaskor fram. Uswe Pace 6 levereras utan vätskesystem.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…