Sista chansen att fynda i sommarrean! | Upp till 60% rabatt
Just nu: 10% extra rabatt på nästan allt* | Använd koden: SALEXTRA

Black Diamond Boundary Pro 107 Skis

Mångsidiga allmountainskidor för kraftfull freerideåkning i varierande förhållanden. 
1. Välj Storlek
176
184
2. Antal
Mångsidiga allmountainskidor för kraftfull freerideåkning i varierande förhållanden. 
6499 kr 4874 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Med Black Diamond Boundary Pro 107 Skis bygger Black Diamond vidare på den mångsidiga freerideprestandan hos skidorna Boundary 107, och skapar en allmountainskida med ökad vridstyvhet för mer aggressiv och kraftfull freerideåkning. Designad med professionella skidåkares behov i åtanke, är Pro-versionen som gjord för hög fart i varierande förhållanden. Skidorna har en glasfiberlaminerad kärna av poppelträ för ökad vridstyvhet, maximal kraftöverföring och dämpningen och stabiliteten som krävs för fäste även på hårdare snö. De är dessutom utrustade med en mångsidig 107 mm-midja för de flesta terränger, och Rocker-nos och -tails med traditionellt spann (Rocker/Camber/Rocker). Den optimala användningen för den här tekniska skidan är 60% mjuk snö och 40% hård. 

Vikt per par (176 / 184 cm): 4 / 4.1 kg
Dimensioner (176 / 184 cm): 137-107-123 / 138-107-123
Svängradie (176 / 184 cm): 19 / 20 m

OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…