Norröna Bitihorn Dri1 Jacket M's

(0 st omdömen)
Regnskyddet som borde finnas i varje packning. 
1. Välj Färg
  • Campanula

  • Caviar

  • Golden Palm

2. Välj Storlek
3. Antal
Lagerstatus: I lager
2699 kr 2024 kr
Handla nu
Betala i december
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
Regnskyddet som borde finnas i varje packning. 
Funktionalitet
Vare sig du ska ut och springa, cykla eller vandra är Norröna Bitihorn Dri1 Jacket M's det perfekta ytterlagret att ha med i packningen. Jackan väger minimalt och är mycket komfortabel och mjuk, samtidigt som den ger dig ett utmärkt skydd mot både regn och vind. Den är också otroligt komprimerbar, vilket gör att den inte tar upp mycket plats i packningen, medan den sportiga passformen ger bra rörelsefrihet på dina aktiviteter.

Norröna Bitihorn Dri1 Jacket M's är framtagen för män och är gjord av återvunnet, texturerat garn med falsksnodd. Skulle du behöva lite extra skydd har jackan en stormhuva som kan justeras med en hand, och för bästa möjliga passform är den elastisk vid handlederna och i midjan. En liten bröstficka låter dig också förvara viktiga saker såsom nycklar eller dylikt.

Material:

dri1
Tekniskt material med 2,5 lager. Det material som är vänt utåt är laminerat på ett tryckt membran på baksidan. Inget foder behövs, och det gör det här till ett mjukt och ultralätt skyddande material som tar liten plats. Ett hydrofilt system används för fuktgenomsläpplighet. Vattentät: minst 20 000 mm, Andningsförmåga: Mycket god, minst 20 000, Vindtäthet: 100 %,  ISO811-test och JIS-L 1099 B2-test.

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…