Calazo Paddla Kajak I Bohuslän

(0 st omdömen)
En bok som hjälper dig att utforska allt från stilla inomskärs paddelvatten till karga, exponerade miljöer i det yttre havsbandet.
Antal
Lagerstatus: Beställningsvara
299 kr
Handla nu
Betala i september
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
En bok som hjälper dig att utforska allt från stilla inomskärs paddelvatten till karga, exponerade miljöer i det yttre havsbandet.
Funktionalitet
Calazo Paddla Kajak I Bohuslän är en bok som hjälper dig att utforska allt från stilla inomskärs paddelvatten till karga, exponerade miljöer i det yttre havsbandet. Bohuslän har en unik skärgård och i det salta vattnet finns en större artrikedom än någon annanstans i Sverige. Bland ett myller av öar, kobbar och skär möter du knubbsäl och ålekråka, och om du har tur rent av tumlare eller val. Du kan glida fram mellan charmiga krogar och vandrarhem i pittoreska gamla fiskelägen, eller slå upp ditt tält i en obebodd ytterskärgård med horisonten som granne. Att kalla Bohuslän för ett paddelparadis är knappast en överdrift.

I boken får du tips om 22 turer från Strömstad i norr till Kungälv i söder. Följ med till Kosterhavet, Sveriges första marina nationalpark, till Fjällbackas övärld av slätslipad, rödskimrande Bohusgranit och till de historiska farvattnen kring Marstrand. Bland innehållet hittar du:

  • Detaljerade turbeskrivningar
  • Specialritade kartor över varje tur
  • Tips om boende, restauranger och kajakuthyrare
  • Illustrerat kapitel om flora och fauna
  • Merläsning om kulturhistoria och sevärdheter

Författaren Joakim Hermanson har tillbringat fler dagar än han minns, men färre än han hade önskat, i sin sittbrunn längs Bohuskusten. Han har rekognoserat, fotograferat och skrivit allt material i boken, med hjälp av Ulrika Larsson. Joakim har tidigare också bland annat skrivit en guidebok om klättring i Bohuslän.

Upplaga: 2
Utgivningsår: 2020

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…