20% rabatt på vandringskläder!
Kod: HIKE20 | *Ej Norrøna & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-19.
 » 
61807

Topeak Mountain Tt Twin Turbo, Minipump

En helt ny och revolutionerande minipump som pumpar däck upp till 50 % snabbare och som passar till mountainbike, gravelbike, hybrid och citybike.
1. Välj Färg
Black
2. Antal
En helt ny och revolutionerande minipump som pumpar däck upp till 50 % snabbare och som passar till mountainbike, gravelbike, hybrid och citybike.
399 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Topeak Mountain Tt Twin Turbo, Minipump är en helt ny och revolutionerande minipump som pumpar däck upp till 50 % snabbare. Pumpen passar mountainbike, gravelbike, hybrid och citybike. TwinTurbo-tekniken utnyttjar både uppåt- och nedåtrörelsen för att komprimera luften och samtidigt trycka ut den med högt tryck – på så sätt sparar du både tid och energi. Pumpen har integrerat dammskydd och tumlås som förhindrar att pumphuvudet blir smutsigt samt inkluderar ett sidofäste.

Specifikationer
Vikt: 192 g
Kapacitet: 120 psi / 8 bar
Volym per pumpslag: 90,9 cm³
Storlek: 22 x 5 x 4 cm
Tub: Aluminium
Tumlås / Handtag: Plast
Huvud: Presta / Schrader / Dunlop med integrerad dammkåpa

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…