20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
61851

MSR 450g Isopro Canister

Prestationshöjande bränsleflaska med en högkvalitativ gasblandning av isobutan och propan (80/20).
Antal
Prestationshöjande bränsleflaska med en högkvalitativ gasblandning av isobutan och propan (80/20).
130 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

MSR 450g Isopro Europe är en prestationshöjande bränsleflaska med en blandning av isobutan och propan (80/20). Jämfört med andra alternativ har MSR Isopro Europe den renaste isobutanen (5% eller mindre av n-butan) på marknaden, och blandningen gör att ett högre invändigt tryck bibehålls vid lägre temperaturer än i andra bränsleflaskor. Detta ger en överlägsen prestanda även i kallt väder och en mer konsistent prestationsförmåga under hela bränsleflaskans livslängd.

Vikt: 0.65 kg
Mått: 11.2 x 11.2 x 15 cm

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Gasen är inte slut efter 8 dagars resa 2 personer.

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…