SISTA CHANSEN: 20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. söndag 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

MSR Ceramic Solo Pot

En praktisk kastrull som gör det lättare än någonsin att laga mat utomhus och är perfekt för dig som är ute på egna äventyr.
Antal
En praktisk kastrull som gör det lättare än någonsin att laga mat utomhus och är perfekt för dig som är ute på egna äventyr.
995 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

MSR Ceramic Solo Pot är en praktisk kastrull som gör det lättare än någonsin att laga mat utomhus och är perfekt för dig som är ute på egna äventyr. Denna kastrull är framtagen med en Fusion® keramisk nonstick-beläggning som gör den extra hållbar, säker vid höga temperaturer och lätt att rengöra. Den är dessutom fri från både PFTE och PFOA. Andra egenskaper är att värmen fördelas jämnt för en effektivare matlagning och locket kan användas som en sil. 

Inkluderar
1 x 1.3 liter kastrull
1 x Lock/sil
1 x Talon ™ handtag

Specifikationer
Volym: 1.3 liter
Vikt: 0.21 kg
Dimensioner (nedpackad): 15.7 x 17.0 x 9.7 cm
Material: Keramiskt belagt aluminium, Aluminum Lock, Rostfritt stål, Nylon, EPDM

*Fusion® är ett registrerat varumärke som tillhör Whitford.   

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Den kostar en slant men efter att ha använt den är jag väldigt nöjd med köpet. Den stora fördelen är att inget bränner fast! Det är bara till att laga på och röra lite. Hur skönt som helst. Ytterligare fördelar är att den är tyst när den är ihopfälld samt att Trangias lilla kaffepanna får plats inuti. Den här kastrullen är med på varenda tur nu.

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…