Maxa rabatten!
10% extra rabatt på redan sänkta priser* | Kod: XMAS10
25% rabatt på ordinarie priser* | Kod: XMAS25
Platypus Vätskeflaskor, Softbottle 1L Pp, Waves

Platypus Softbottle 1L Pp

En mycket lätt, flexibel och mjuk vattenflaska med en volym på en liter som är perfekt att ha med inne i stan, på resan eller ute på spåret. 
1. Välj Färg
Waves
2. Antal
En mycket lätt, flexibel och mjuk vattenflaska med en volym på en liter som är perfekt att ha med inne i stan, på resan eller ute på spåret. 
150 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i februari
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Platypus Softbottle 1L Pp är en mycket lätt, flexibel och mjuk vattenflaska med en volym på en liter som är perfekt att ha med inne i stan, på resan eller ute på spåret. Denna mjuka vätskeflaska har en smart design då den smalnar i mitten för att göra det enkelt att hålla samt att den går att platta till och rulla ihop när den är tom vilket sparar förvaringsutrymme. Den är kompatibel med alla gängade lock eller dryckesrör-kit från Platypus samt är helt fri från BPA, BPS och Ftalater.

Specifikationer
Volym: 1 liter
Vikt: 40 g
Bredd: 15 cm
Längd: 33 cm
Material: Polyeten, Polypropylen


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…