20% rabatt på löpning
Ange koden RUNNERS20.
Se villkor.
Therm-a-rest Självuppblåsande liggunderlag Dam, Prolite Plus Reg, Cayenne -26%

Therm-A-Rest Prolite Plus W Reg

Ett mångsidigt och självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som ger överlägset skön komfort och värme på din nästa campingtur.
1. Välj Färg
Cayenne
2. Antal
Ett mångsidigt och självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som ger överlägset skön komfort och värme på din nästa campingtur.
1995 kr 1485 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Therm-A-Rest Prolite Plus W Reg är ett mångsidigt och självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som ger överlägset skön komfort och värme på din nästa campingtur. Detta liggunderlag är speciellt utvecklad för kvinnor och kommer därför i en mindre storlek med ett 3.9 R-värde för att hålla dig som är frusen av dig varm. Liggunderlaget är framtaget med ett tjockt, diagonalt skuret skum som ger effektiv komfort medan du sover under stjärnorna. Den är perfekt för tre-säsongscamping när du vill ut och njuta av allt det vackra naturen har att erbjuda. Liggunderlaget har en högpresterande WingLock-ventil, som har tre gånger mer luftflöde än den klassiska ventilen tack vare en större öppning och enkelriktad uppblåsning. Som alla Therm-a-Rest-liggunderlag är Prolite Plus W tillverkad för att säkerställa kvalitet och samtidigt minimera miljöpåverkan. En kompakt packpåse är inkluderad.

Specifikationer
R-värde: 3.9
Vikt: 0,64 kg
Bredd: 51 cm
Längd: 168 cm
Tjocklek: 3.8 cm
Hopppackad: 28 x 17 cm
Material (ovandel): 50D mini hex rip polyester
Material (underdel): 50D mini hex rip polyester
Material: Polyester, Polyuretan  

Andra har också köpt

-30%
/images/product/medium/35486.jpg
False
Liggunderlag
/images/product/medium/61893.jpg
False
-30%
/images/product/medium/73694.png
False
-25%
/images/product/medium/61931.jpg
False
-18%
/images/product/medium/61938.jpg
False
-25%
/images/product/medium/43535.jpg
False
Liggunderlag
-25%
/images/product/medium/68214.jpg
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…