20% rabatt på jackor & byxor* | Kod: SNOW20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norröna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. T.o.m. 24/1-2022.
 » 

Therm-A-Rest Trail Lite W Reg

Ett mångsidigt och kompakt självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som erbjuder en enastående kombination av komfort och värme för tre-säsongscamping.
1. Välj Färg
Trooper
2. Antal
Ett mångsidigt och kompakt självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som erbjuder en enastående kombination av komfort och värme för tre-säsongscamping.
1195 kr 968 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Therm-A-Rest Trail Lite W Reg är ett mångsidigt och kompakt självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som erbjuder en enastående kombination av komfort och värme för tre-säsongscamping. Detta liggunderlag är speciellt utvecklad för kvinnor och kommer därför i en mindre storlek med ett 4.5 R-värde för att hålla dig som är frusen av dig varm. Liggunderlaget är framtaget med skum av premium kvalité för att leverera pålitlig värme på campingturen och konstruktionen gör att den är mycket lätt att packa ned. Liggunderlaget har en högpresterande WingLock-ventil, som har tre gånger mer luftflöde än den klassiska ventilen tack vare en större öppning och enkelriktad uppblåsning. Som alla Therm-a-Rest-liggunderlag är Trail Lite W tillverkad för att säkerställa kvalitet och samtidigt minimera miljöpåverkan. En kompakt packpåse är inkluderad.

Specifikationer
R-värde: 4.5
Vikt: 0,71 kg
Bredd: 51 cm
Längd: 168 cm
Tjocklek: 3.8 cm
Hopppackad: 28 x 20 cm
Material (ovandel): 50D polyester
Material (underdel): 50D polyester
Material: Polyester, Polyuretan 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…