20% rabatt på vandringskläder!
Kod: HIKE20 | *Ej Norrøna & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-19.
 » 
62122

Dmm Alpha Trad Qd 12Cm

En praktisk och flexibel allround quickdraw med fantastisk hantering för förenklad klippning som passar perfekt för sport- trad- och vinterklättring.
1. Välj Färg
Red
2. Antal
En praktisk och flexibel allround quickdraw med fantastisk hantering för förenklad klippning som passar perfekt för sport- trad- och vinterklättring.
365 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från DMM Utrustning

Beskrivning

Dmm Alpha Trad Qd 12Cm är en praktisk och flexibel allround quickdraw med fantastisk hantering för förenklad klippning som passar perfekt för sport- trad- och vinterklättring. Karbinerna har en ergonomisk design som gör dem lätta att manövrera med eller utan handskar och den robusta samt lättviktiga slingan med en diameter på 11 mm är gjord av Dynatec. I-Beam konstruktionen gör att karbinen blir lättare utan att kompromissa dess styrka.

Specifikationer
Vikt: 79 g
Längd: 12 cm
Grindöppning: 25 mm
Certifiering: EN 12275:2013 B, EN 566:2017

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…