Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 
62451 -15%

Black Diamond Rocklock Twistlock Carabiner

Black Diamonds största låskarbin med en twistlock-låsning som passar perfekt för säkring, rappelling eller förankringar.
1. Välj Färg
Gray
2. Antal
Black Diamonds största låskarbin med en twistlock-låsning som passar perfekt för säkring, rappelling eller förankringar.
199 kr 169 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Black Diamond Rocklock Twistlock Carabiner är Black Diamonds största låskarbin med en twistlock-låsning som passar perfekt för säkring, rappelling eller förankringar. Denna karbin i H/HMS-modell har en varmsmidd och lättviktig konstruktion, en nydesignad “rygg” för bättre hantering och en större repbärande yta för ökad hållbarhet. Karbinen har en något fyrkantig form som gör att den säkert sitter där den ska utan att snurra och twistlock-låsningen kan enkelt manövreras med en hand. Den är dessutom utrustad med en keylock-funktion som förhindrar "snagging" och är kompatibel med Munter Hitch och manuella repbromsar. 

Specifikationer
Vikt: 89 g
Stängd grind: 24 kN 
Öppen grind: 8 kN 
Styrka: 8 kN 
Grindöppning: 24 mm

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…