2Xu Xvent 5Inch 2In1 Comp Short Men

(0 st omdömen)
Praktiska träningsshorts i herrmodell som täcker alla baser, med inbyggd kompression för kraftfullt muskelstöd och ett vävt ytterlager av mesh för täckning. 
1. Välj Färg
  • Black/Silver Reflective

2. Välj Storlek
3. Antal
Lagerstatus: Beställningsvara
649 kr
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
Praktiska träningsshorts i herrmodell som täcker alla baser, med inbyggd kompression för kraftfullt muskelstöd och ett vävt ytterlager av mesh för täckning. 
Funktionalitet
2Xu Xvent 5Inch 2In1 Comp Short Men är praktiska träningsshorts i herrmodell som täcker alla baser, med inbyggd kompression för kraftfullt muskelstöd och ett vävt ytterlager av mesh för täckning. Den invändiga PWX-kompressionen ökar kraften och förbättrar uthålligheten samtidigt som den minskar skador och trötthet medan det yttre skiktet i lätt, perforerad stretchväv ger extra andningsförmåga. Dessa shorts är framtagna med med en antibakteriell och lukthämmande teknik som håller dig fräsch och luktfri längre mellan tvättarna, vilket i sin tur minskar din miljöpåverkan. Shortsen är utrustade med en lättåtkomlig telefonficka på den invändiga kompressionen, plus en praktisk ficka med dragkedja som håller dina värdesaker i säkert förvar. 

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…