2Xu Vectr Lightcush 1/4Crew Sock

(0 st omdömen)
En hållbar anatomisk utformad strumpa som ger avancerat stöd för fotvalvet och ökar cirkulationen i foten för din mest bekväma löpning någonsin. 
1. Välj Färg
  • Denim/Black

2. Välj Storlek
3. Antal
Lagerstatus: I lager
169 kr 118 kr
Handla nu
Betala i december
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
En hållbar anatomisk utformad strumpa som ger avancerat stöd för fotvalvet och ökar cirkulationen i foten för din mest bekväma löpning någonsin. 
Funktionalitet
2Xu Vectr Lightcush 1/4Crew Sock är en hållbar anatomisk utformad strumpa som ger avancerat stöd för fotvalvet och ökar cirkulationen i foten för din mest bekväma löpning någonsin. Fukttransporterande garn och zonindelad ventilation med mesh håller dina fötter svala och torra medan det unika X-LOCK-stödsystemet fixerar foten och ger minskad blåsbildning. Denna strumpa är framtagen med en antibakteriell och lukthämmande teknik som håller dig fräsch och luktfri längre mellan tvättarna, vilket i sin tur minskar din miljöpåverkan. Den är även konstruerad för att anpassa sig till strukturen på fotens vänstra respektive högra sida för en bättre passform och har en 2.5 mm lätt vaddering som är designad för att hjälpa till att dölja ojämnheter i skorna som kan orsaka obehag. Strumpan har en sömlös bred tåbox som främjar en naturlig tåställning, vilket förbättrar balansen, anpassningen och komforten. 

Material: 88% Nylon, 12% Invista LYCRA®

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…