2Xu P:2 Propel Wetsuit Women

(0 st omdömen)
Bekväm och mångsidig våtdräkt för damer, som fungerar lika bra till träning som till tävling inom simning, triathlon och swimrun.
1. Välj Färg
  • Black/Textural Geo

2. Välj Storlek
3. Antal
Lagerstatus: I lager
4999 kr 3749 kr
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
Bekväm och mångsidig våtdräkt för damer, som fungerar lika bra till träning som till tävling inom simning, triathlon och swimrun.
Funktionalitet
2XU P:2 Propel Wetsuit Women är en bekväm våtdräkt för damer, som fungerar lika bra till träningen som till tävlingen för aktiviteter som simning, triathlon och swimrun. För att maximera din snabbhet i vattnet har våtdräkten en SCS-behandling med hydrodynamisk silikon, som reducerar vattenmotståndet och gör dräkten lätt att ta på och av. Dessutom har våtdräkten 39 stycken 5 mm cellpaneler framtill som ger bästa möjliga flytkraft, paneler som ger en förbättrad vattengenomströmning, och paneler på underarmarna som fångar upp stora vattenmängder för att ge dig högre simhastighet. Våtdräkten har även sömlösa axel- och armpartier, en “Floating Zip Panelö och 520% stretch invändigt för ökad rörlighet och effekt vid varje simtag, medan Rollbars på sidorna upprätthåller flytkraften vid rotation för högre effekt och hastighet.

Material: 100% Sponge Rubber Nylon Laminated

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…