20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 

2Xu P:2 Propel Wetsuit Men

Bekväm och mångsidig våtdräkt för herrar, som fungerar lika bra till träning som till tävling inom simning, triathlon och swimrun.
1. Välj Färg
Black/Orange Fizz
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
Bekväm och mångsidig våtdräkt för herrar, som fungerar lika bra till träning som till tävling inom simning, triathlon och swimrun.
4795 kr 3596 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från 2XU Utrustning

Beskrivning

2XU P:2 Propel Wetsuit Men är en bekväm våtdräkt för herrar, som fungerar lika bra till träningen som till tävlingen för aktiviteter som simning, triathlon och swimrun. För att maximera din snabbhet i vattnet har våtdräkten en SCS-behandling med hydrodynamisk silikon, som reducerar vattenmotståndet och gör dräkten lätt att ta på och av. Dessutom har våtdräkten 39 stycken 5 mm cellpaneler framtill som ger bästa möjliga flytkraft, paneler som ger en förbättrad vattengenomströmning, och paneler på underarmarna som fångar upp stora vattenmängder för att ge dig högre simhastighet. Våtdräkten har även sömlösa axel- och armpartier, en “Floating Zip Panelö och 520% stretch invändigt för ökad rörlighet och effekt vid varje simtag, medan Rollbars på sidorna upprätthåller flytkraften vid rotation för högre effekt och hastighet.

Material: 100% Sponge Rubber Nylon Laminated

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-56%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…