400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
Primus Matlådor och burkar Barn / Junior, Trailbreak Lunch Jug Pippi, Blue, Blue -39%

Primus Primus Trailbreak Lunch Jug Pippi, Blue

En matlåda som är konstruerad med vakuumisolerade dubbla väggar i rostfritt stål vilket gör den robust och hållbar. 
1. Välj Färg
Blue
Green
Red
2. Antal
En matlåda som är konstruerad med vakuumisolerade dubbla väggar i rostfritt stål vilket gör den robust och hållbar. 
315 kr 193 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Primus Primus Trailbreak Lunch Jug Pippi, Blue är en matlåda som är konstruerad med vakuumisolerade dubbla väggar i rostfritt stål vilket gör den robust och hållbar. Pulver-beläggningen på utsidan är tillgänglig i tre olika färger och erbjuder en mycket god greppyta. Den breda öppningen gör det enkelt att fylla, äta från och att rengöra efter användning. Tack vare konstruktionen av rostfritt stål behåller den inte eller absorberar några smaker. 

Specifikationer
Vikt: 262 gram
Volym: 400 ml
Mått: 115 x 93 mm


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…