20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

Asics Gel-Kayano 27 Tokyo Women

En snygg löparsko till vardagsträningen som passar både tävlande och icke-tävlande löpare som vill ha en löparsko som kombinerar utmärkt komfort och avancerat stöd, för damer. 
1. Välj Färg
White/Sunrise Red
2. Välj Storlek
36
37
37.5
38
39
39.5
40
40.5
3. Antal
En snygg löparsko till vardagsträningen som passar både tävlande och icke-tävlande löpare som vill ha en löparsko som kombinerar utmärkt komfort och avancerat stöd, för damer. 
1895 kr 1326 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Asics Gel-Kayano 27 Tokyo Women är en snygg löparsko till vardagsträningen som passar både tävlande och icke-tävlande löpare som vill ha en löparsko som kombinerar utmärkt komfort och avancerat stöd, för damer. Med ett begränsat utbud är denna modell framtagen med en Sunrise Red-färg för att fira staden Tokyo, Japan. Denna löparsko är framtagen med DYNAMIC DUOMAX™ -teknologi för att stödja foten och öka stabiliteten för löpare vars fötter rullar för mycket inåt (överpronation). Mellansulan har en integrerad SPACE TRUSSTIC™ -teknologi, som ger stabilitet och minskar den totala vikten för att främja en smidigare övergång från footstrike till toe-off. Denna extra stabilitet kompletteras av djupare flexspår i framfoten som skapar en smidigare tå-off rullning, vilket gör att skon kan röra sig mer naturligt med foten. Löparskon är dessutom även utrustad med reflekterande material i bakfoten för att se till att du alltid är synlig när du är ute och löper.

Teknologier
Dynamic Duomax™ Technology 
Space Trusstic™ Technology 
Rearfoot and Forefoot Gel™ Technology Cushioning
Flytefoam™ Propel Technology Cushioning

Pronation 
Pronation är en del av den mänskliga kroppens naturliga rörelse och hänvisar till hur din fot rullar inåt för distribution av stötar vid markkontakt. Att förstå din pronationstyp kan hjälpa dig att hitta en bekväm löparsko. GEL-KAYANO™ 27 Tokyo är gjord för överpronation.

Specifikationer
Pronation: Överpronation
Fotvalv: Låga valv eller platta fötter
Push off: Stortån och andra tån gör majoriteten av arbetet
Markkontakt: Foten landar på utsidan av hälen och rullar sedan inåt (pronation-mycket) för att överföra vikten till fotens innerkant.       

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-17%
-17%
-19%
-45%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…