20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
64785

Silva Trail Speed 4R

En extremt lätt, kompakt och kraftfull pannlampa som erbjuder en perfekt balans mellan ljusstyrka, brinntid och vikt. 
Antal
En extremt lätt, kompakt och kraftfull pannlampa som erbjuder en perfekt balans mellan ljusstyrka, brinntid och vikt. 
1995 kr
Lagerstatus: Ej i lager. Beräknas vara beställningsbar 2021-09-02
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Silva Trail Speed 4R är en extremt lätt, kompakt och kraftfull pannlampa som erbjuder en perfekt balans mellan ljusstyrka, brinntid och vikt. Pannlampan är tillverkad i aluminium med optimerad kylfunktion som ger en kraftfull ljuseffekt på 1200 lumen, samtidigt som den har ett lätt och smidigt batteripack. 2.0Ah-batteriet kan laddas via USB och levereras med ett kardborrefäste som kan monteras på pannbandet, hjälmen eller cykeln. Silva Connection System gör det möjligt att använda valfritt Silva-batteri (Li-ion) från 2008 och framåt. Batteriindikatorn hjälper dig att hålla koll på laddningsnivån före och efter aktiviteten. Det finns också en indikator som varnar för låg batterinivå samt ett reservläge som automatiskt justerar ljuset och ser till att du tar dig hem säkert. Förmågan att stå emot alla typer av väder och terräng gör att du får ännu större användningsmöjligheter med den här pannlampan, för att du obehindrat ska kunna välja mellan olika aktiviteter. Pannlampan uppfyller kraven för IPX5 vilket innebär att den står emot tuffare regnoväder. Tack vare de uppdaterade, mer ergonomiska spännena för smidigare justering av pannbandet, en förbättrad ergonomisk nackplatta för optimal viktfördelning/batteriförvaring samt en smart kabelhållare som ger dig fler bäralternativ, är den här pannlampan en perfekt följeslagare för avancerade löpare, cyklister eller skidåkare som är på jakt efter en extremt lätt och kompakt pannlampa med kraftfullt ljus.

Silva Intelligent Light® optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maxa farten och prestera bättre. Silva Flow Light tar optimeringen ännu ett steg längre genom smidig anpassning av ljusbilden för din favoritaktivitet. Genom att vinkla ljuset nedåt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i högt tempo. Super-low mode-funktionen (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka. Silva mäter lumen-värdet 30 sekunder efter att pannlampan har slagits på samt följer riktlinjerna och värdena baseras på ANSI FL1 STANDARD.

Specifikationer
Vikt (inkl. batterier): 171 g
Vikt: 86 g
Batterityp: USB laddningsbart 2.0Ah lättviktigt batteri
Laddningstid: 4 h
Lamptyp: 2 x kraftiga LEDs, 1x green/red LED
Strålmönster: Flow light, Intelligent Light® - optimerad ljusfördelning
Ljuslägen: Max, Med, Min/Super-low
Brinntid: Se tabell
Ljusflöde: 1200 lumen
Material: ABS, PC, TPU, Aluminium
Vattenresistans: IPX5 – vattenresistent    
Inkluderade tillbehör: 3.3Ah Li-Ion-batteri, pannband, hjälmfäste, cykelfäste, förlängningssladd, USB-kabel, snabbguide, toppband, nylonväska, kabelguide (bak), kabelguide (sida) 

Effekt med 2.0Ah batteri
   True Lumen   -5°C   +20°C   Räckvidd 
 Max   1200 lm  1 h 15 m  3 h  160
 Min  600 lm  3 h  6 h  80
 Super-low  80 lm  10 h  10 h  40

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…