Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 
64792

Silva Scout2 X

En praktisk och lättviktig pannlampa med 300 lumen som är den perfekta följeslagaren för vandrare och campare som uppskattar friluftsliv – både dag och natt.
Antal
En praktisk och lättviktig pannlampa med 300 lumen som är den perfekta följeslagaren för vandrare och campare som uppskattar friluftsliv – både dag och natt.
345 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i september
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Silva Scout2 X är en praktisk och lättviktig pannlampa med 300 lumen som är den perfekta följeslagaren för vandrare och campare som uppskattar friluftsliv – både dag och natt. Silva Scout2 X är steg två (av fyra) i Scout 2-serien. Ett ”X” kan göra hela skillnaden. I det här fallet innebär det ett extra kraftfullt ljus, längre ljusräckvidd och extra ljusläge för bevarat mörkerseende (rött ljus). Det är perfekt vid kartläsning eller om du vill läsa en bok i tältet när mörkret tagit vid. Lampan är även utrustad med batteriindikator och en stor på- och avknapp som är enkel att använda även med handskar på. Så vilka äventyr som än väntar finns den här pannlampan alltid där för att guida och hjälpa dig längs vägen. Scout 2X drivs av 3xAAA-batterier (inkluderat). Silva mäter lumen-värdet 30 sekunder efter att pannlampan har slagits på samt följer riktlinjerna och värdena baseras på ANSI FL1 STANDARD.
      
Egenskaper
• Pannlampan uppfyller kraven för IPX5 vilket innebär att den står emot tuffare regnoväder.
• Vikten är optimerad så att den ska vara så lätt och smidig som möjligt att använda.
• Silva Intelligent Light® är en unik kombination av en bred ljusbild nära dig och en lång, smalare ljusbild för sikt framåt.

Specifikationer
Vikt (inkl. batterier): 84 g
Vikt: 51 g
Fästen: Pannband
Batterityp: 3 x AAA
Lamptyp: 2 x semi-kraftiga LEDs
Temperatur: -20 till +60 °C
Strålmönster: Intelligent Light® - optimerad ljusfördelning
Ljuslägen: Max, Min
Brinntid (Max / Min): 35 h / 70 h
Räckvidd (Max): 60 m 
Ljusflöde: 300 lumen
Material: ABS, PC, TPU, Aluminum
Vattenresistans: IPX5 – vattenresistent

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…