400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
POC Utrustning, Obex Spin, Hydrogen White -46%

Poc Obex Spin

Lättviktig och säker skidhjälm med SPIN-system och perfekt stöd för långa och korta dagar i skidbacken.
1. Välj Färg
Hydrogen White
Lead Blue
Pegasi Grey
Uranium Black
2. Välj Storlek
M-L
XL-XXL
XS-S
3. Antal
Lättviktig och säker skidhjälm med SPIN-system och perfekt stöd för långa och korta dagar i skidbacken.
1795 kr 971 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från POC Utrustning

Beskrivning

POC Obex Spin är en prisbelönad skidhjälm som ger det perfekta stödet för både långa och korta dagar i skidbackarna, och som med sin funktionella design och sina lågviktiga material inte kompromissar med säkerheten. Hjälmen tillverkas utvändigt av ett PC-skal och ett toppskal av ABS, och har invändigt ett EPS-foder för ökad komfort. Hjälmen använder sig även av POC:s SPIN-system, som skyddar huvudet och hjärnan mot allvarliga skador vid rotationsvåld genom att låta hjälmen röra sig relativt med huvudet. Den justerbara ventilationen har skjutspjäll som låter dig öppna och stänga ventilationen vid behov, medan de integrerade ventilerna framtill skapar ett luftflöde som förhindrar att dina skidglasögon immar igen. I övrigt har hjälmen även en storleksjustering, som låter dig anpassa passformen efter just ditt huvud, och en fast clip för skidglasögon. Obex Spin är kompatibel med POC:s skidglasögon och är certifierad enligt CE EN1077, klass B, ASTM F2040.

Andra har också köpt

/images/product/medium/43632.jpg
False
Rottefella Bc Manuell bindning
/images/product/medium/37983.jpg
False
/images/product/medium/59976.jpg
False
/images/product/medium/56714.png
False
/images/product/medium/59965.jpg
False
/images/product/medium/64593.jpg
False
-30%
/images/product/medium/75850.jpg
False
/images/product/medium/56715.png
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…