20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
64811 -20%

Pocito Fornix Spin

En uppdaterad version av den klassiska barnhjälmen, POCito Fornix, som nu erbjuder många nya egenskaper såsom ett NFC Medical ID-chip.
1. Välj Färg
Fluorescent Blue
Fluorescent Orange
Fluorescent Pink
2. Välj Storlek
M-L
XS-S
3. Antal
En uppdaterad version av den klassiska barnhjälmen, POCito Fornix, som nu erbjuder många nya egenskaper såsom ett NFC Medical ID-chip.
1699 kr 1359 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från POC Utrustning

Beskrivning

Pocito Fornix Spin är en uppdaterad version av den klassiska barnhjälmen, POCito Fornix, som nu erbjuder många nya egenskaper såsom ett NFC Medical ID-chip. Hjälmen har en lätt konstruktion med ett PC-skal, aramidgenomträngningsskydd och ett invändigt EPS-foder för ökad komfort. Hjälmen använder sig även av POC:s SPIN-system (Shearing Pad INside), som skyddar huvudet och hjärnan mot allvarliga skador vid rotationsvåld genom att låta hjälmen röra sig relativt med huvudet. Det nya NFC Medical ID-chippet kan säkert lagra barnets medicinska ID direkt i hjälmen som sedan kan läsas av med hjälp av en smartphone, för att hjälmen ska kunna kommunicera det barnet ännu inte kan. Den starka färgen och de reflekterande detaljerna ökar barnets synlighet i backarna medan en RECCO®-reflektor säkerställer räddningstjänster kan söka efter barnet. Hjälmen har även ett justeringssystem, som låter dig anpassa passformen efter barnets huvud, ett fast clip för skidglasögonen och ventilation som skapar ett luftflöde för att förhindrar att skidglasögon blir immiga. 

Vikt: 410 g 

Storlek
XS/S: 51-54 cm
M/L: 55-58 cm

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…