20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Tsl 325 Stellar Elevation

Styva snöskor med enkla bindningar för nybörjare.
1. Välj Färg
Stellar
2. Antal
Styva snöskor med enkla bindningar för nybörjare.
1525 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från TSL Utrustning

Beskrivning

TSL 325 Stellar Elevation är ett par styva snöskor med extremt enkla bindningar för nybörjare. Snöskorna är designade för att vara så bekväma som möjligt, med en timglasform som låter dig gå mer naturligt och lateral justering i bindningen som ger högre komfort oavsett vilken bredd du har på dina skor. Snöskorna ger även ett bra fäste i varierande terräng, is och olika snöförhållanden tack vare de utbytbara ståldubbarna och 3D-designen, som innebär att snöskornas kanter är olika höga. Bindningarna är utrustade med Lock Adjustment som kommer ihåg din fotstorlek. Snöskorna har även Classical Heel Lift, en komfortrem i bi-material och SSAS, Sound and Shock Absorbing System.

Teknisk specifikation:
  • Användarens vikt: 50-120 kg
  • Passar skostorlekar: 39-47
  • Mått: 59.5 x 22 cm
  • Vikt per snösko: 915 g
  • Dubbar: 2 x 6 st
  • Dubbar, fram: Ja

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…