20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
65218

Alfa Polar Liner

Bekväma, lätta och varma EVA-liners.
1. Välj Storlek
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
2. Antal
Bekväma, lätta och varma EVA-liners.
2000 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Alfa Utrustning

Beskrivning

Alfa Polar Liner är en bekväm, lätt och utbytbar EVA-liner, som är framtagen för att säkra isoleringen och ångspärren under extrema förhållanden. Höjden gör att linern ger extra stöd och stabilitet. 

Alfa Polar Liner passar bra i Alfa Polar A/P/S. Om du vill att linern har en åtsittande passform väljer du din vanliga skostorlek. Du får då även extra utrymme mellan liner och pjäxa. Vill du istället ha mer utrymme mellan fot och liner väljer du en storlek större än din vanliga skostorlek. 

Vikt: ca 115 g/liner
Skafthöjd: ca 22 cm

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…