SISTA CHANSEN: 20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. söndag 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

Morakniv Eldris Kit

Tillbehör till din standard Eldris-kniv för fler möjligheter. Innehåller ett paracord-snöre, ett sekundärlås och ett tändstål
Antal
Tillbehör till din standard Eldris-kniv för fler möjligheter. Innehåller ett paracord-snöre, ett sekundärlås och ett tändstål
249 kr 224 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Nu kan du utrusta din standard Eldris-kniv med det smarta Neck knife kittet och ge den ännu fler möjligheter. Kittet innehåller ett paracord-snöre, ett sekundärlås och ett tändstål. Tillbehören är desamma som följer med modellen Eldris Neck knife kit.

Tack vare Paracord-snöret kan du hänga kniven runt halsen och sekundärlåset gör att kniven sitter säkrare i knivslidan. Tändstålet matchar knivens storlek och är perfekt för att tända lägerelden eller spritköket.

OMDÖMEN

4 5
4 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Säkert bra eldstål, men insåg inte att det va ett eldstål avsedd för en specifik kniv. Men funkar ändå.

Visar omdömen 1

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!



Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…