20% rabatt på kängor och skor*
Kod: SHOES20 | *Ej Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-10-25.
 » 
65642

Garmin Varia Radar Rvr315

Pålitlig bakåtseende radar, som ger ökad säkerhet när du cyklar.
Antal
Pålitlig bakåtseende radar, som ger ökad säkerhet när du cyklar.
1645 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i december
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Garmin Varia Radar RVR315 är en pålitlig bakåtseende radar, som när den paras ihop med din Edge-cykeldator eller en kompatibel smartphone ger dig full koll på omgivningen när du är ute och cyklar. Radarn ger dig både synliga och hörbara varningar när fordon närmar sig bakifrån, på upp till 140 meters avstånd. Med Varia-appen får du dessutom både grafik och ljud- och vibrationsvarningar som anger inte bara position utan även hastighet för bilarna som närmar sig. I appen kan du själv välja om du vill använda telefonen som primär skärm eller som reservskärm. Den smidiga och kompakta enheten monteras enkelt på sadelstolpen på nästan alla landsvägscyklar, och den vertikala konstruktionen ger gott om benutrymme och bekväm cykling. Kompatibel med appar från tredje part, som Ride with GPS, och dina kartor överlagras med aviseringar från din bakåtseende radar.

Specifikationer
Mått: 40 x 72 x 20 mm
Vikt: 51 g
Batteritid: 7 timmar
ANT+®: Ja
BLE: Ja
Vattenklassning: IPX7

Innehåll
Varia™ RVR315
Monteringsmaterial
Strömkabel
Dokumentation

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Den här borde alla cyklister ha. Det är det absolut bästa cykeltillbehöret jag köpt. Den håller koll på minst 4 olika fordon samtidigt. En moped 10 meter bakom en bil 100m bort registrerades bägge två. Även gående och cyklister visas, om deras avstånd minskar till sensorn, t.ex. när man står stilla och ska cykla iväg så blir man varnad att det smyger upp någon bakom dig. Automatisk avstängning när man stannat en längre stund utan några registreringar. Garmins datorer stänger av varningarna om det t.ex. är bilkö men startar igen när det blir en lucka i kön. Datorns display lyser grönt när det är tomt på fordon upp till 100m bakom. Den enda förbättringen skulle vara om den hade inbyggt ljud som pep när en bil upptäcks och piper några gånger till med högre frekvens när den närmar sig och ger en klarsignal när det blir tomt bakom en. Då skulle nog fler köpa denna nyttiga säkerhetsutrustning om man slapp den extra cykeldatorn eller den speciella visningsdisplayen..

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…