Sista chansen att fynda i sommarrean! | Upp till 60% rabatt
Just nu: 10% extra rabatt på nästan allt* | Använd koden: SALEXTRA

Garmin Varia Radar Rtl516

Pålitlig bakåtseende radar med baklykta, som ger ökad säkerhet när du cyklar.
Antal
Pålitlig bakåtseende radar med baklykta, som ger ökad säkerhet när du cyklar.
2145 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Garmin Varia Radar RTL516 är en pålitlig bakåtseende radar med baklykta, som när den paras ihop med din Edge-cykeldator eller en kompatibel smartphone ger dig full koll på omgivningen när du är ute och cyklar. Radarn ger dig både synliga och hörbara varningar när fordon närmar sig bakifrån, på upp till 140 meters avstånd, men upplyser tack vare lampan även bilisterna om att du befinner dig på vägen. Med Varia-appen får du dessutom både grafik och ljud- och vibrationsvarningar som anger inte bara position utan även hastighet för bilarna som närmar sig. I appen kan du själv välja om du vill använda telefonen som primär skärm eller som reservskärm. Den smidiga och kompakta enheten monteras enkelt på sadelstolpen på nästan alla landsvägscyklar, och den vertikala konstruktionen ger gott om benutrymme och bekväm cykling. Kompatibel med appar från tredje part, som Ride with GPS, och dina kartor överlagras med aviseringar från din bakåtseende radar.

Specifikationer
Mått: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm
Vikt: 71 g
Lägen: Fast sken
Lumen: 20
Batteritid: 9 timmar
ANT+®: Ja
BLE: Ja
Vattenklassning: IPX7
Visningsvinkel: 220 grader

Innehåll
Varia™ RTL516
Monteringssats
Kablar
Dokumentation

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Funkar perfekt. Ska beställa en till min fru också.

Riktigt bra pryl, dyr men ändå värd pengarna för att man får koll på när bilarna närmare sig, Extra bra att den ser flera bilar bakom varandra

Visar omdömen 2

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…