20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Dianova Exclusive Knife Sharpener

En exklusiv svensktillverkad handhållen knivslip av högsta kvalitet. 
Antal
En exklusiv svensktillverkad handhållen knivslip av högsta kvalitet. 
745 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Dianova Exclusive Knife Sharpener är en exklusiv svensktillverkad handhållen knivslip av högsta kvalitet. Handtaget av masurbjörk, som täcker 1,5 mm rostfritt stål, sitter bekvämt i handen och tål både sol och regn. Slidan i äkta läder är utrustad med en bältesring och håller knivslipen ordentligt på plats samt gör att den lätt kan tas ut när det behövs. Knivslipen har en finare yta och en grövre yta på 300 eller 600 “grit” (60 eller 30 mikron diamanter). Denna högt ansedda, vackra knivslip gör sig till en populär gåva.

Specifikationer
Vikt: 150 g
Längd: 125 mm
Bredd: 20 mm
Bladets tjocklek: 3 mm med 19 * 75 mm diamantbryne 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…