20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
65656

Ledx Mamba 4 000 X-Pand Kit

Paket med lampa, Huvudställning pro och Medium batteri.
Antal
Paket med lampa, Huvudställning pro och Medium batteri.
4820 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Detta kit med Huvudställning Pro och Medium Batteri är det bästa valet när du springer, går på eftersök eller vid andra aktiviteter där du behöver lampa med huvudställning. Batteriet bär du i en batterisele, en midjeväska eller i fickan. Kabeln är lång nog för att nå ända ner till midjan.

Lampan Mamba 4 000 X-Pand har en nätt ram utan skruvar och LedX egenutvecklade reflektor. Lampan ger mycket ljus nära fötterna men med bibehållen bredd och längd.  Mamba levererar väldigt mycket ljus tack vare högeffektiv elektronik, 4 st LED och stor kylyta. Förpackat i ett mycket kompakt välbalanserat och stryktåligt lamphus.

Paketet innehåller:
Mamba 4 000 X-pand 
Medium batteri 75 Wh / 7 Ah / 10,8 V 
Snabbladdare för batteri 10,8 V 2,2 A 
Huvudställning pro 
Vadderad väska 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…