400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
Salomon Utrustning Dam, S/Max 90, Petrol Blue

Salomon S/Max 90 W

Lätta och smidiga pistpjäxor med unik konstruktion för damer. 
1. Välj Färg
Petrol Blue
2. Välj Storlek
23/23.5
24/24.5
25/25.5
3. Antal
Lätta och smidiga pistpjäxor med unik konstruktion för damer. 
4500 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Salomon S/Max 90 W är en lätt dampjäxa för åkning i pisten, som är utformade med Salomons Fast Collective för att bana väg för ett nytt, radikalt sätt att tillverka pjäxor. Pistpjäxorna har en Coreframe-konstruktion med ett Sensitive Shell med tunnare väggar, som gör pjäxorna både lättare, smidigare och känsligare. Samtidigt är de förstärkta med en Carbon Coreframe, för att få förbättrad kontakt med underlaget och kraftöverföring till kanterna. Den fjäderlätta konstruktionen ger en naturlig snökänsla, medan Sense Amplifier och remmen med två positioner ger bästa svikt och justerbarhet för optimal prestanda. Sense Amplifier ger dessutom precision i början av varje sväng, snabbare kant till kant-överföring och acceleration i slutet av svängen. Pjäxorna har även en nitad, extra stor förspänning som garanterar perfekt kraftöverföring mellan manschetten och skalet, flexjusterare som gör att du kan öka eller minska flexen utifrån snöförhållandena och tre olika lägen på vristspännet för optimal instegskomfort, full anpassning och personligt fotstöd. Dessutom har pjäxorna en vadjusterare som ger bättre anpassning efter vaden (+11 mm i omfång och +4 mm i höjd). En helt ny, anatomiskt formad och sömlös innersko förbättrar komforten och säkerställer en varmare passform, medan nya Custom Shell HD ger pjäxorna en helt anpassningsbar passform på bara tio minuter. Förmonterad GripWalk (ISO 9523).

Teknisk information
  • Vikt: ca 1620 g
  • Flex: 90
  • Skal: Coreframe, Sensitive Shell & Carbon Coreframe
  • Rem: Sense 35 mm
  • Alpin pjäxläst: 98/104

Andra har också köpt

/images/product/medium/37983.jpg
False
/images/product/medium/43632.jpg
False
Rottefella Bc Manuell bindning
/images/product/medium/59976.jpg
False
/images/product/medium/56714.png
False
/images/product/medium/59965.jpg
False
/images/product/medium/64593.jpg
False
-30%
/images/product/medium/75850.jpg
False
/images/product/medium/56715.png
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…