Julbo Quickshift 4S Reactiv Perf 1-3 Hc

Ramlösa skidglasögon med aktiv kontroll av ventilation och en cylindrisk dubbellins för optimal visuell kvalitet, oavsett väder.
1. Välj Färg
  • Black/Red

2. Antal
Lagerstatus: I lager
1999 kr
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10:e jan.*
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.


Beskrivning
Ramlösa skidglasögon med aktiv kontroll av ventilation och en cylindrisk dubbellins för optimal visuell kvalitet, oavsett väder.
Funktionalitet
Julbo Quickshift 4S Reactiv Perf 1-3 Hc är flexibla och ramlösa skidglasögon med aktiv kontroll av ventilation och en cylindrisk dubbellins för optimal visuell kvalitet, oavsett väder. Dessa skidglasögon har en ramlös konstruktion som garanterar en perfekt passform och ett optimalt synfält. Ramen är tillverkad med Dual Density Foam och har en mjuk yta för optimal komfort, stötdämpning och en skön känsla mot huden. Den har även inbyggd ventilation som ger en god luftcirkulation och förhindrar imbildning. Skåror i ramen ökar flexibiliteten medan en silikonremsa i den hjälmkompatibla remmen ger ett perfekt grepp. Två öglor på vardera sida av remmen möjliggör symmetrisk justering på ett ögonblick. Skidglasögon ger dig nya sätt att använda skid- och snowboardglasögon, då denna modell är framtagen med ett Switch Air-systemet som garanterar aktiv kontroll av ventilation och komfort genom att använda två drop-outs på ramens underdel. Drop-outsen är snabba och enkla att fästa på igen. Tack vare denna Julbo-innovation är skidglasögonen helt flexibla både upp- och nedför backen, oavsett aktivitetens intensitet. Den reaktiva fotokromatiska linsen har en röd basfärg och erbjuder lika effektiv prestanda under dåliga och tydliga förhållanden, för en hög kontrast under hela dagen. Linsen blir mörkare eller ljusare för att matcha de omväxlande ljusförhållandena och är framtagen med NTS (Non Temperature Sensitive) -teknologi som möjliggör att den att bli mörkare/ljusare oavsett temperatur. För att förhindra imma har linsen en extra anti-imbeläggning på insidan. 

Specifikationer
Skyddsindex: Kategori 1 - 3, Fotokrom lins
Ljusinsläpp (VLT): 17% - 75%
Material: TRIVEX     


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…