20% rabatt på vandringskläder*
Kod: VK20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-06-23.
 » 
66137

STR8 Kompakt Left

En mindre kompass utvecklad av världseliten i orientering som vet vilka krav som ställs på dagens kompasser. För vänster hand. 
Antal
En mindre kompass utvecklad av världseliten i orientering som vet vilka krav som ställs på dagens kompasser. För vänster hand. 
899 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

STR8 Kompakt Left är en kompass utvecklad av världseliten i orientering som vet vilka krav som ställs på dagens kompasser. STR8 Kompakt Left är 10% mindre än STR8 Original Left. Kompassen har ett justerbart tumgrepp, ett kompasshus placerat litet till sidan så du ser kartan bättre och två riktningslinjer som förbättrar riktningen. Den har även en aluminiumring som skydd runt kompasshuset och två olika elastiska band medföljer. Kan kombineras med str8 magnifier. För vänster hand. 

Egenskaper
Justerbar tumvinkel. +/- 20 grader
Offset kapsel, 6 mm
Helvy av Main Pointer 83 mm
Nål med låg motståndsteknologi
Ergonomisk design
Kapselskydd av Aluminum
5 mm kropp med hög styrka
Halkfritt kartfäste
Fästpunkter för förstoringsglas 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-20%
-20%
-20%
-25%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…