20% på skidkläder och underställ* | Kod: TIME2SKI
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara" & Norrøna. Dras från rek. pris. T.o.m. 19/1-2022.
 » 

Optimus Gas 100G Butan/Isobutan/Propan

En gasbehållare med en högkvalitativ blandning av butan, isobutan och propan för att säkerställa hög prestanda även när väderförhållandena är lite dåliga.
Antal
En gasbehållare med en högkvalitativ blandning av butan, isobutan och propan för att säkerställa hög prestanda även när väderförhållandena är lite dåliga.
55 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Optimus Gas 100G Butan/Isobutan/Propan är en gasbehållare med en högkvalitativ blandning av butan, isobutan och propan för att säkerställa hög prestanda även när väderförhållandena är lite dåliga. För att skydda gasbehållaren från skador levereras den med en smart tätning som indikerar om den är använd eller inte.

Specifikationer
Vikt: 100 g
Total vikt: 200 g
Dimensioner: 7.5x ø 9.0 cm
Material: Stål
Gas: 50% Butan, 25% Isobutan, 25% Propan 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…