20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Julbo Loop M Spectron 4 Baby

Solglasögon med en gångjärnslös konstruktion för en flexibel och bekväm ram som är lätt att passa på alla ansikten, för barn mellan 1 - 3 år.
1. Välj Färg
Red/Grey
2. Antal
Solglasögon med en gångjärnslös konstruktion för en flexibel och bekväm ram som är lätt att passa på alla ansikten, för barn mellan 1 - 3 år.
445 kr 400 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Julbo Loop M Spectron 4 Baby är solglasögon med en gångjärnslös konstruktion för en flexibel och bekväm ram som är lätt att passa på alla ansikten, för barn mellan 1 - 3 år. Dessa solglasögon är  designade med en rundad, omlindad form och ger perfekt skydd tack vare total täckning och högkvalitativa polykarbonat SPECTRON 4-linser med en Flash finish teknik som förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen. Solglasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp samt med en flexibel näsdel som är stöttålig och har bra grepp. Skalmarna har en ergonomisk profil som går långt bak på huvudet för ett bättre grepp, ökat skydd och ett gott synfält samt är symmetriska så att barnen kan använda dem åta båda hållen. Solglasögonen är gjorda av allergivänliga och färgfria material. Med Julbo Loop M Spectron 4 Baby har Julbo designat solglasögon som skyddar barnens ögon och en ram som de älskar att bära! Denna modell kommer med ett platt elastiskt snöre. 

Specifikationer
Linsdjup: 34
Distans: 14
Storlek: 41
Längd skalmar: 110
Bas: 6
Gångjärn: Nej
Solskydd: Kategori 4, Polykarbonat lins
Ljustransmission: 5%
Vikt: 16 g 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…