400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
Nordfjell Damasker & Gaiters, Gaiters, Black

Nordfjell Gaiters

Damaskerna - dina bästa vänner under blöta och leriga äventyr i vår nordiska natur.
1. Välj Färg
Black
2. Antal
Damaskerna - dina bästa vänner under blöta och leriga äventyr i vår nordiska natur.
169 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vår nordiska natur ställer stora krav på utrustningen vi använder när vi äventyrar, inte minst på väderskydd. Om du ska ut och äventyra i blöta och leriga miljöer eller helt enkelt behöver lite extra skydd mot väder och vind är Nordfjell Gaiters dina bästa vänner! Damaskerna tillverkas av nylon, och har en hel dragkedja med stormslå som gör dem lätta att ta på och av. Du spänner dessutom enkelt damasken med det justerbara bandet under kängan. Damaskerna har även ett spänne framtill som du kan fästa i kängornas spännen. 

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…