20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
66683

Dmm Phantom Colour 6 Pack

Ett 6-pack lättviktiga karbiner med wiregate i olika färger, för snabba alpinklättringar eller tradklättring. 
Antal
Ett 6-pack lättviktiga karbiner med wiregate i olika färger, för snabba alpinklättringar eller tradklättring. 
785 kr 706 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från DMM Utrustning

Beskrivning

Dmm Phantom Colour 6 Pack är en lättviktig karbin med wiregate, som är perfekt för dig som försöker bygga upp en lätt rack för till exempel snabba alpinklättringar eller tradklättring. Den låga vikten kommer både från wiregaten, som är den lättaste typen av grind du kan få och som inte fryser i kalla förhållanden, och från I-Beam-konstruktionen, som minimerar karbinens vikt utan att kompromissa med styrkan. För att en karbin med wiregate ska kunna uppnå full styrka, krävs dessutom en grindskåra. På Phantom är denna skåra så liten som möjligt, för att minimera risken för att karbinen ska fastna i annan utrustning. Karbinen kan användas på både quickdraws, för att racka utrustning eller för att hålla exempelvis dina kilar, och kommer i ett 6-pack med olika färger för att du ska kunna färgkoda de olika karbinerna.

Specifikationer
Vikt: 28 g / st
Dimensioner: 52 x 89 mm
Grindöppning: 21 mm
Brottstyrka (vertikalt): 23 kN
Brottstyrka (horisontellt): 7 kN
Brottstyrka (öppen): 9 kN  
Certifiering: EN 12275:2013 B, UIAA121:2009 Class B 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…