20% rabatt på jackor & byxor* | Kod: SNOW20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norröna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. T.o.m. 24/1-2022.
 » 

Saucony Xodus 11 Women

En trailrunningsko i dammodell som klarar av den allra tuffaste terrängen, men som samtidigt erbjuder likvärdig stötdämpning som Sauconys maxdämpade asfaltskor, för löparen som vill ta sig fram hursomhelst, varsomhelst och närsomhelst.
1. Välj Färg
Tide/Keylime
2. Välj Storlek
36
37
37.5
38
38.5
39
40
40.5
41
3. Antal
En trailrunningsko i dammodell som klarar av den allra tuffaste terrängen, men som samtidigt erbjuder likvärdig stötdämpning som Sauconys maxdämpade asfaltskor, för löparen som vill ta sig fram hursomhelst, varsomhelst och närsomhelst.
1895 kr 1516 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Saucony Xodus 11 Women är en trailrunningsko i dammodell som klarar av den allra tuffaste terrängen, men som samtidigt erbjuder likvärdig stötdämpning som Sauconys maxdämpade asfaltskor, för löparen som vill ta sig fram hursomhelst, varsomhelst och närsomhelst. Med yttersulan i 5 mm djupmönstrad PWRTRAC-gummi ges bästa möjliga grepp, och i kombination med 4 mm dropp så ges utmärkta förutsättningar för full kontroll gentemot det varierande underlaget. Yttersulan är även förberedd för att kunna dubbas eller borras upp för dränering, vilket ger löparen möjlighet till individuell anpassning. Denna löparsko är utöver detta dessutom försedd med fäste för damasker. Innanför yttersulan har en kolfiberväv integrerats, vilket fördelar trycket och skyddar foten mot vassa stenar och rötter. En trailanpassad FORMFIT-konstruktion skapar en perfekt passform runtom hela foten. Underifrån har toppen av mellansulan skålats runtom hälen och lyfts i hålfoten, vilket ger bättre stabilitet och komfort. På ovansidan har skon externa förstärkningar, och tillsammans med en trailanpassad mesh erbjuds en utmärkt passform, kombinerat med bästa stabilitet och slitstyrka. Hela mellan- och toppsulan består av PWRRUN+, vilket gör modellen till marknadens bäst stötdämpande trailsko. Till skillnad från EVA-baserade material så påverkas inte de stötdämpande egenskaperna i PWRRUN+ av kyla. Detta faktum kombinerat med att modellen kan dubbas innebär att Xodus 11 kan användas under alla årstider på alla typer av underlag.

Specifikationer
Kategori: Neutral/Trail
Stötdämpning: PWRRUN+ mellansula och toppsula
Dropp: 4 mm (31,5/27,5)
Vikt: 299 g
Mönsterdjup: 5 mm
Övriga funktioner: FORMFIT-passform, kolfiberväv, PWRTRAC-gummi   

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Tillbehör

-25%
-25%

Andra har också köpt

-45%
-45%
-17%
-23%
-23%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…