Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 
66819

Asics Trabuco Max Men

En trailrunningsko i herrmodell som ger förbättrad dämpning och grepp samtidigt som löpare kan täcka mer terräng med mindre ansträngning. 
1. Välj Färg
Black/Digital Aqua
2. Välj Storlek
40.5
41.5
42
42.5
43.5
44
44.5
45
46
46.5
3. Antal
En trailrunningsko i herrmodell som ger förbättrad dämpning och grepp samtidigt som löpare kan täcka mer terräng med mindre ansträngning. 
1695 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Asics Trabuco Max Men är en trailrunningsko i herrmodell som ger förbättrad dämpning och grepp samtidigt som löpare kan täcka mer terräng med mindre ansträngning. Energibesparingar är en viktig komponent för löpare som löper långa sträckor, därför använde Asics GUIDESOLE™ -teknologin som är den enda konstruktionen som består av en lyhörd tåfjäder som vetenskapligt bevisat sparar energi på lång sikt. Tack vare den reducerade belastningen på benen från foot-strike till toe-off, ger denna teknologi löpare större potential att springa längre eftersom de använder mindre energi. En annan nödvändig komponent för terränglöpning är dragkraft, vilket Asics har tagit hand om med sin ASICSGRIP™ -teknologi i yttersulan. Denna gummiyttersula ger fantastisk dragkraft, särskilt under våta och hala förhållanden. Integrerat i ASICSGRIP™ yttersulan, finns dessutom dubbar som placerats i mönster för både uppför- och nedförsbackar. Avancerad komfort och dämpning är viktigt för löpare som är ute på spåret i flera timmar. Denna trailrunningsko har därför utrustats med 28 mm FLYTEFOAM®-teknologi under hälen och 23 mm under framfoten, för utmärkt dämpning. På grund av skons höga design absorberas stenar och rötter bättre av mellansulan. Kombinationen av en mjuk framrullningsrörelse, förbättrad dämpning och bättre grepp gör TRABUCO MAX™ till en utmärkt träningspartner för träningspassen.

Egenskaper och teknologier
Guidesole™ Technology - den böjda suldesignen och styva framfot minskar ankelböjningen och ger en stötdämpande landningszon för att minska tröttheten hos andra benmuskler och för att öka löpareffektiviteten.
Flytefoam® Technology - ger lättviktig dämpning.
Asicsgrip™ Technology -  Asics patenterade gummi för yttersulor ger ökat grepp på olika terränger utan att kompromissa med hållbarheten.
Ortholite® Innersula - Fukthantering (Ortholite är ett registrerat varumärke som tillhör ATP Manufacturing LLC).
Andningsbar ovandel i mesh.
3D Print ovandel förbättrar stödet.
Gaiter System.

Pronation 
Pronation är en del av den mänskliga kroppens naturliga rörelse och hänvisar till hur din fot rullar inåt för distribution av stötar vid markkontakt. Att förstå din pronationstyp kan hjälpa dig att hitta en bekväm löparsko.Asics Trabuco Max är gjord för Neutral- och underpronation.

Neutral pronation: Normalt fotvalv, Push off med jämn fördelning från framsidan av foten. Vid markkontakt landar foten på utsidan av hälen och rullar sedan inåt (pronation) för att absorbera stötar och stödja kroppsvikten. 

Underpronation: Högt fotvalv, Push off-trycket är på de mindre tårna på utsidan av foten. Vid markkontakt träffar den yttre sidan av hälen marken i en ökad vinkel med liten eller ingen normal pronation, vilket orsakar en stor överföring av stötar genom underbenet.

Specifikationer
Användningsområde: Terräng
Drop: 5 mm
Vikt: 295 g
Stöd: Neutral
Stötdämpning: Maximum

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Ojoj vilken svikt på denna sko! Lagom passform och superba skor för hårt underlag!! Rekommenderas!

Visar omdömen 2

Andra har också köpt

-20%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…