20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

Asics Glideride 2 Men

Bekväm löparsko i herrmodell med uppdaterad passform som utformats för löpare som vill känna sig fräschare under längre tid och är även funktionell för återhämtningsrundor. 
1. Välj Färg
Black/Carrier Grey
2. Välj Storlek
40.5
41.5
42
42.5
43.5
44
44.5
45
46
46.5
3. Antal
Bekväm löparsko i herrmodell med uppdaterad passform som utformats för löpare som vill känna sig fräschare under längre tid och är även funktionell för återhämtningsrundor. 
1695 kr 1102 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Asics Glideride 2 Men är en bekväm löparsko i herrmodell med uppdaterad passform som utformats för löpare som vill känna sig fräschare under längre tid och är även funktionell för återhämtningsrundor. Det är vetenskapligt bevisat att Asics Glideride™ 2 Men sparar energi i långa loppet. Genom att minska energin genom faserna i stegcykeln från isteg till avstamp hjälper denna löparsko dig att tillryggalägga längre distanser. Denna säsong lämnades de energisparande egenskaperna intakta och samtidigt skapades en smidigare löpning med en ovansida med bättre passform. Denna design har ett specialutformat mesh som förbättrar ovandelens passform och ger utmärkt luftflöde och anpassar sig till fotens naturliga rörelseform. Tillsammans med ett 3D-tryck ger denna applikation även riktat stöd utan extra sömmar eller extra vikt. GUIDESOLE™-teknologin består av en kurvad sula som ökar löpningseffektiviteten genom att minska belastningen på de nedre extremiteterna. Dämpande FLYTEFOAM™-teknologin finns på mittsulans topplager för mjuka landningar, och understa lagret med FLYTEFOAM™ Propel-teknologi genererar en tillbakastuds som svarar bättre. Mellan dessa två lager i skons främre del finns en platta som hjälper till att bibehålla mellansulans stabilitet. Denna rörelse driver foten framåt och ger en enkel framåtrullning och skapar mer effektiva övergångar mellan stegen. Dessutom förbättrar AHARPLUS™-yttersulan hållbarheten och förlänger skons livslängd.

Egenskaper
  • Specialutformad överdel i mesh förbättrar skons andningsförmåga
  • 3D-tryck på överdelen förbättrar stödet
  • GUIDESOLE™-teknologi hjälper till att bevara energi
  • FLYTEFOAM™-teknologi tillhandahåller skon med lättviktsdämpning
  • Dämpande FLYTEFOAM™ Propel-teknologi ger en ökad stötdämpning och svarsreaktion
  • AHARPLUS™-yttersulan förbättrar hållbarheten  

OMDÖMEN

4 5
4 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Visar omdömen 1

Andra har också köpt

-17%
-17%
-19%
-45%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…