Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 
67011

Black Diamond BD Aaa Rechargeable Battery 4 Pack

Kraftfulla, uppladdningsbara AAA-batterier. 
Antal
Kraftfulla, uppladdningsbara AAA-batterier. 
179 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Black Diamond BD AAA Rechargable Battery 4 Pack är ett kraftfullt, uppladdningsbart NiMH-batteri för användning i Black Diamonds produkter med ReVolt-teknologi*. Kommer i en förpackning med 4 stycken batterier.

* Endast kompatibel med ReVolt-pannlampor från 2019 och tidigare. Ej kompatibel med Revolt 350. Kompatibel med vanliga laddningsstationer för AAA-batterier. Kompatibel med andra elektroniska enheter som använder AAA-batterier. 

Teknisk specifikation
Vikt: 48 g

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…