10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
BioLite Bränslecellsladdare, Campstove 2 +

Biolite Campstove 2 +

Ett litet campingkök med integrerat batteri som omvandlar värmen till elektricitet, lagrar den och du kan sen ladda din mobil med överskottsenergi. 
Antal
Ett litet campingkök med integrerat batteri som omvandlar värmen till elektricitet, lagrar den och du kan sen ladda din mobil med överskottsenergi. 
1995 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Biolite Campstove 2 + är ett litet campingkök med integrerat batteri som omvandlar värmen till elektricitet, lagrar den och du kan sen ladda din mobil med överskottsenergi. En smidig FlexLight ChromaReal LED medföljer som lyser upp köket medan du lagar maten. CampStove 2+ drivs av ved, pinnar och kottar eller vad du än hittar i skogen och frambringar en rökfri eld som du kan laga mat över. Den har även en smart LED panel som visar flera inställningar, som hur mycket ström det finns kvar i batteriet. Värmen från elden omvandlas till elektricitet och lagras i batteriet, så passa på att ladda mobilen, paddan eller vad du än har med USB-port som behöver laddas! Uppdaterad med större och kraftfullare batteri.

Specifikationer
Brinntid: 24 timmar (fläkt på låg hastighet), 11 timmar (fläkt på mediumhastighet) 5.5 timmar (fläkt på hög hastighet)
Batteri: 3200 mAh
Utgångar: USB A
Ingångar: Micro USB
Vikt: 935 gram
Koktid: 4,5 minuter för 1 liter
Matlagningsyta: 0,82 m2
I paketet medföljer:
CampStove 2+, FlexLight ChromaReal LED, extra förvaringspåsar, Tändare, USB sladd
Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…