10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
BioLite Solcellsladdare, Solar Panel 10 +

Biolite Solar Panel 10 +

En smart, bärbar solcellspanel med batteri som hjälper dig att hålla mobiler, lampor och annan elektronik laddad under äventyr där tillgång till eluttag saknas. 
Antal
En smart, bärbar solcellspanel med batteri som hjälper dig att hålla mobiler, lampor och annan elektronik laddad under äventyr där tillgång till eluttag saknas. 
1595 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Biolite Solar Panel 10 + är en smart, bärbar solcellspanel med batteri som hjälper dig att hålla mobiler, lampor och annan elektronik laddad under äventyr där tillgång till eluttag saknas. Solcellspanelen placeras enkelt i solen genom att ställas på marken, hängas upp i ett träd eller på en ryggsäck. Det integrerade soluret ser till att hitta den bästa vinkeln för att maximera effektiviteten vid laddning. Panelen genererar som mest 10 watt. Batteriet kan också laddas hemma i förväg om man önskar. 

Specifikationer
Maxeffekt: 10 Watt
Vikt: 558 gram
Batteri: 3,200 mAh
I paketet medföljer: BioLite Solar Panel 10+, USB kabel

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…