20% rabatt på vandringskläder!
Kod: HIKE20 | *Ej Norrøna & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-19.
 » 
67428

Poc Joint Vpd System Knee

Ett extremt flexibelt och lätt VPD knäskydd som uppfyller de tuffaste EN 1621-1 nivå 2-standarderna och låter dig cykla med ultimat skydd, komfort och flexibilitet. 
1. Välj Färg
Uranium Black
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
Ett extremt flexibelt och lätt VPD knäskydd som uppfyller de tuffaste EN 1621-1 nivå 2-standarderna och låter dig cykla med ultimat skydd, komfort och flexibilitet. 
1595 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från POC Utrustning

Beskrivning

Poc Joint Vpd System Knee är ett extremt flexibelt och lätt VPD knäskydd som uppfyller de tuffaste EN 1621-1 nivå 2-standarderna och låter dig cykla med ultimat skydd, komfort och flexibilitet. Genom att kombinera tre lager av POCs patenterade viskoelastiska polymerdeg (VPD) har POC kunnat skapa deras mest sofistikerade VPD-material hittills, som kombinerar, hög kraftabsorbering med andningsförmåga och låg friktion, för komfort och en extremt hög stötdämpningsförmåga. VPD är det perfekta materialet för mountainbike eftersom det omsluter sig runt kroppen när den är varm vilket ger stor rörelsefrihet på cykeln. Vid eventuella fall hårdnar materialet och absorberar kraften från slaget för att på sådant sätt minimera risken för skador och skydda cyklisten. Knäskyddet har även ett högeffektivt ventilationssystem som förhindrar att du blir för varm under cyklingen. 

  • EN 1621-1 certifierad stötdämpning
  • Konstruktion med låg friktion av polyamid och hög nötningsbeständighet
  • Ventilationssystem konstruerat i varje lager för att optimera fukthantering och komfort

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…