20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
67438

Poc Spine Vpd Air Backpack 8

En flexibel 8 liters ryggsäck med ett lätt, certifierat ryggskydd som är perfekt för korta och långa dagar på spåret. 
1. Välj Färg
Uranium Black
2. Antal
En flexibel 8 liters ryggsäck med ett lätt, certifierat ryggskydd som är perfekt för korta och långa dagar på spåret. 
1595 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Poc Spine Vpd Air Backpack 8 är en flexibel 8 liters ryggsäck med ett lätt, certifierat ryggskydd som är perfekt för korta och långa dagar på spåret. Denna ryggsäck är tillverkad i ett vatten- och smutsresistent tyg och har ett integrerat ryggskydd, som är certifierad enligt EN 1621-2 nivå 1. Det unika stängningssystemet med tvilling-remmar ger ett lätt och säkert retentionssystem, vilket säkerställer att det inte finns några begränsningar runt midjan. Sidofickor ger enkel åtkomst till utrustning eller snacks medan ett välplacerat inre fack fördelar vikten jämnt för perfekt balans och komfort. Ryggsäcken är även utrustad med en specifik mobiltelefonficka och är kompatibel med hydreringssystem på upp till 3 liter. 

Specifikationer
Volym: 8 liter
Vikt: 600 g, inklusive ryggskydd
Rygglängd: 38 cm (Medium)
Certifiering, ryggskydd: EN 1621 -2 nivå 1Poc Joint Vpd System Knee är ett extremt flexibelt och lätt VPD knäskydd som som uppfyller de tuffaste EN 1621-1 nivå 2-standarderna och låter dig cykla med ultimat skydd, komfort och flexibilitet. Genom att kombinera tre lager av POCs patenterade viskoelastiska polymerdeg (VPD) har POC kunnat skapa deras mest sofistikerade VPD-material hittills, som kombinerar, hög kraftabsorbering med andningsförmåga och låg friktion, för komfort och en extremt hög stötdämpningsförmåga. VPD är det perfekta materialet för mountainbike eftersom det omsluter sig runt kroppen när den är varm vilket ger stor rörelsefrihet på cykeln. Vid eventuella fall hårdnar materialet och absorberar kraften från slaget för att på sådant sätt minimera risken för skador och skydda cyklisten. Knäskyddet har även ett högeffektivt ventilationssystem som förhindrar att du blir för varm under cyklingen. 

  • EN 1621-1 certifierad stötdämpning
  • Konstruktion med låg friktion av polyamid och hög nötningsbeständighet
  • Ventilationssystem konstruerat i varje lager för att optimera fukthantering och komfort

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-18%
-20%
-29%
-20%

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…