10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Thule Multisportvagn, Chariot Cross1 Alaska

Thule Chariot Cross1 Alaska

Den perfekta allroundvagnen för cykling, jogging, promenader och längdskidåkning med komfort och flexibilitet för familjer med en aktiv livsstil.
Antal
Den perfekta allroundvagnen för cykling, jogging, promenader och längdskidåkning med komfort och flexibilitet för familjer med en aktiv livsstil.
11699 kr 11577 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Thule Chariot Cross1 Alaska är den perfekta allroundvagnen för cykling, jogging, promenader och längdskidåkning med komfort och flexibilitet för familjer med en aktiv livsstil. Standard- och komfortpaket ingår. Denna multisportvagn är utrustad med ett bekvämt vadderat säte som är delvis löstagbart och enkel att rengöra samt med ett XL lastutrymme som kan packas undan för ökat löpstegsutrymme vid jogging. Thule VersaWing-system gör det möjligt att snabbt och enkelt växla mellan aktiviteter oavsett vilket kit som används medan Thule Click n’ Store erbjuder praktisk förvaring av tillbehörskit i vagnen för promenader, jogging och cykling när du växlar mellan aktiviteter. 

Standard- och komfortpaket ingår (kit för löpning och längdskidåkning säljes separat)

Standardpaket
  • Cykel- och promenadkit
  • Fjädring
  • Ventiler som enkelt justeras för att optimera luftflöde och klimatkontroll och löstagbara klämmor som ökar ventilationen när regnskyddet används 
  • Lampa för ökad synlighet och säkerhet
  • Justerbart ergonomiskt handtag och enkel hopfällning som gör det enkelt att ta med dig vagnen, för bästa möjliga föräldrakomfort 

Komfortpaket
  • Lutningsbart säte som kan lutan med en hand
  • Justerbar fjädring (bladfjädring som ger en mjuk gång) 
  • Lastutrymme 

Specifikationer
Viktkapacitet: 34 kg
Mått hopfälld: 87 x 65 x 37.5 cm
Vikt: 13.8 kg
Axelbredd: 36.5 cm
Sitthöjd: 68 cm
Bredd för dörrpassage: 65 cm
Säkerhetssele: Fem punkter
Uppfyller säkerhetsstandarder: Ja
Barn: 1


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…