20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
68112

Platypus Quickdraw Microfilter Filter Only

Det bästa ultralätta och lättanvända “fill-and-squeeze” vattenfiltret för alla äventyr.
Antal
Det bästa ultralätta och lättanvända “fill-and-squeeze” vattenfiltret för alla äventyr.
595 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Platypus Quickdraw Microfilter Filter Only är det bästa ultralätta och lättanvända “fill-and-squeeze” vattenfiltret för alla äventyr. Med sin enkla, robusta design och mångsidiga användningslägen gör QuickDraw™ microfiltret pålitlig vattenfiltrering enklare än någonsin. Precis som QuickDraw-systemet men utan behållaren kommer det lättanvända QuickDraw-mikrofiltret att revolutionera ditt äventyrsfiltreringssystem. Med sin inre / yttre (I / O) design med dubbla trådar anpassar sig QuickDraw-filterpatronen säkert till smartwater®-flaskor, de flesta Platy-flaskor och reservoarer samt många vanliga (28 mm) läsk- och vattenflaskor så att du kan utveckla ditt idealiska anpassade kit. Filtret väger bara 61 g och filtrerar upp till 3 liter per minut med normalt tryck. Detta vattenfilter ger snabb och enkel åtkomst till rent vatten under ultralätta uppdrag och andra äventyr. Du kan antingen skaka för att rengöra det ihåliga fiberfiltret eller utföra en verktygsfri “backflush” för att säkerställa att de snabba flödet håller under dina resor. Designelement som den bifogade rena sidokåpan och filterhöljet med bra grepp, även när det är vått, eliminerar frustrationer som läckande vatten i förpackningen, förlorade små delar och smutsbelagda redskap så att du med säkerhet kan gå ut och utforska vildmarken.

  • Fördel med ihålig fiber: Hundratals små ihåliga fibrer gör det möjligt för mikrofiltret att filtrera vatten snabbare än traditionellt filtermedium.
  • Varje mikrofilter testas individuellt för att säkerställa att det uppfyller alla EPA & NSF-riktlinjer för avlägsnande av 99,9999% av bakterier och 99,9% av protozoer, vilket inkluderar Giardia, Cryptosporidium, E. coli, Salmonella och Kolera.OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…