20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 

Camelbak Repack Lr 4

Ultimata vätskelösningen för den minimalistiske mountainbike-åkaren.
1. Välj Färg
Black
2. Antal
Ultimata vätskelösningen för den minimalistiske mountainbike-åkaren.
895 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Camelbak Repack LR 4 är gjord för mountainbike-åkaren som behöver mer än en vattenflaska men inte vill bära en fullstor ryggsäck. Den är en del av Camelbaks Low Rider-serie, vilket innebär att väskan håller vattnet och packningen runt din höft så att dina axlar och rygg är fria, vilket gör att du erhåller en lägre tyngdpunkt och mer rörelsefrihet. För att du ska synas bättre i dåligt ljus har midjeväskan också reflexdetaljer, medan integrerade fickor håller dina verktyg och reparationskit välorganiserade.

Den medföljande vätskeblåsan Crux ger 20% mer vätska per smutt och har ett ergonomiskt grepp för enklare påfyllning, samt en on-/off-hävarm som motverkar spill. Den spillsäkra kapsylen är enkel att öppna och stänga, medan bitventilen automatiskt stängs efter varje smutt så att du slipper irriterande droppande. Materialet är BPA-, BPS- och BPF-fritt och har Hydroguard-teknologi som motverkar uppkomsten av bakterier. Ett magnetsystem håller också slangen på plats.

Specifikationer
Användare: Unisex
Aktivitet: Mountainbike
Vätskekapacitet: 1.5 liter
Volym: 2.5 liter
Vikt (ryggsäck): 310 gram
Mått: 18.5 x 28 x 15.5 cm
Bålkompatibilitet: 71-117 cm
Antal utvändiga fickor: 4 st

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…